Контакт

Контакт информации

Ветеринарна комора на Република Македонија

ул. 16 –та Македонска бригада бр. 4
Скопје

Т: +389 (0) 2 60 92 5 92

E: mvk@mvk.org.mk

Р: пон. - пет.: 9:00 to 16:00

С.: 200000003533314 - Стопанска Банка