Активности

Одржано 27-мо редовно годишно собрание на ВКМ

објавено на 03.04.2023

На ден 31.03.2023 година во Домот на хуманитарни организации „Даре Џамбаз“ во Скопје, Ветеринарната комора на Република С. Македонија го одржа своето 27-то Редовно годишно собрание


Свечено потпишана методологијата за утврдување на цените за активности од јавен интерес

објавено на 03.04.2023

Одржувањето на 27-то Редовно годишно собрание се искористи како добра прилика, за свечено потпишување на Методологијата за утврдување на цените за активностите од јавен интерес


ОДРЖАН ПРВИОТ СОСТАНОК НА СЕКЦИЈАТА ЗА МАЛА ПРАКСА ПРИ ВКМ

објавено на 10.03.2023

На ден 27.01.2023 година, во салата на Домот на хуманитарни организации Даре Џамбаз во Скопје, членовите на Секцијата за мала пракса, при Одборот на ветеринарни практичари


сите новости

Соопштенија

СВЕТСКИ ДЕН НА ВЕТЕРИНАРНАТА ПРОФЕСИЈА

објавено на 29.04.2023

Светскиот ден на ветеринaрната професија, ќе се прослави на 29 април и ги слави напорите на ветеринарите преку мотото: “Промоција на различноста, еднаквоста и инклузијата во ветеринарната професија”.


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЕДНОДНЕВНА ОБУКА

објавено на 10.04.2023

Согласно препораките дадени од аудиотори на Европската комисија по спроведени мисии во нашата држава, во текот на 2023 година да се организираат три различни обуки.


Семинар од областа на ветеринарната медицина

објавено на 07.04.2023

на ден 20.05.2023 година, (сабота) во ,,Офицерскиот Дом,, во Битола Ветеринарниот факултет при Универзитетот ,,Св.Климент Охридски во Битола...


сите соопштенија

Најава за членови

Пребарување